Mitkä ihmeen Jeesuksen sankarit?

Mikä on Jeesuksen sankarit?

Nettisivusto.

Väärinkäsitysten välttämiseksi on sanottava, ettei Jeesuksen sankareilla viitata johonkin erityiseen joukkoon uskovia, jotka ovat parempia kuin muut. Ajattelemme nimittäin niin, että kuka tahansa uskova voi olla "Jeesuksen sankari". Kun sivustolla puhutaan "meistä", tarkoitetaan sillä sivuston taustahenkilöitä. Jeesuksen sankarit ei myöskään ole organisaatio tai työmuoto, vaan ainoastaan nimi nettisivustolle. Sen voi ajatella edustavan ketä tahansa Jeesuksen opetuslasta. Sivustoa kehitetään vapaa-ajalla omakustanteisesti.

Mikä on sivuston tarkoitus?

Meillä on näkynä:

Tarjota sinulle pelastusta Jeesuksessa
Jeesus on tehnyt kaiken valmiiksi, jotta kuka tahansa voi pelastua. Jos sinä haluat pelastua, voit laittaa meille viestiä, niin autamme. Täältä löydät tapoja ottaa yhteyttä ja täältä voi lukea, mitä pelastuminen tarkoittaa.
Herättää nukkuvat Jeesuksen sankarit
Haluamme auttaa uskovia löytämään sen, mitä he ovat Kristuksessa. Moni Jumalan lapsi on unessa. Hän on Jeesuksen sankari, muttei tiedä sitä. Tämä sivusto ravistelee hereille syvästäkin koomasta sekä nuoret että vanhat.

Keitä te oikein sitten olette?

Me ollaan:

Tavallisia ihmisiä
Kaikki, mitä täällä on kirjoitettu, on mahdollista sinullekin. Ei me olla sen ihmeellisempiä kuin sinäkään.
Jeesuksen seuraajia
Jeesus on meille Herra, eli me uskotaan ja totellaan Hänen sanaansa. Hän antoi täydellisen esimerkin, jota seurata. Hän näytti, miltä epäitsekäs rakkaus näyttää, ja käski meitä rakastaa samalla tavalla. Hän paransi sairaat, ja käski meitä parantaa sairaat Hänen nimessään. Me seurataan Jeesuksen esimerkkiä ja tehdään samoja tekoja kuin Hän.
Jumalan lapsia
Jumala on tehnyt meistä omia lapsiaan. Jumala on nyt meidän Isä yhtä paljon kuin Hän on Jeesuksen Isä. Hän on luonut meidät Kristuksessa uudeksi ihmiseksi. Uutena ihmisenä voimme elää uutta elämää Jumalan kunniaksi. Tämä on suurta Jumalan armoa — myös sinua varten!

Mitä kristillistä suuntausta edustatte?

Ei mitään.

Jeesuksen sankarit ei ole mikään uusi uskonnollinen liike, eikä me ei edusteta jotain tiettyä kirkkokuntaa tai kristillistä organisaatiota. Me ollaan tavallisia Jeesuksen seuraajia ja halutaan edustaa Jeesusta Kristusta ja edistää Jumalan valtakuntaa.

Tarkoituksena ei siis ole kilpailla minkään kristillisen suuntauksen kanssa, vaan olla siunaukseksi kaikille, jotka haluavat sen ottaa vastaan. Sairaita on oppinut parantamaan kanssamme esimerkiksi luterilaisia, adventisteja, helluntailaisia ja vapaakirkkolaisia.

Mihin te uskotte?

Me uskotaan Raamatun Jumalaan:

Isään
Jumala on luonteeltaan ennen kaikkea Isä. Koska Hän on Pyhä ja täydellinen, ei kukaan syntinen ihminen voi sellaisenaan tulla Hänen luokseen, mutta koska Hän on myös Rakkaus, Hän lähetti Poikansa kantamaan koko maailman synnit, jotta kuka tahansa voisi pelastua. Hän pitää jokaista ihmistä korvaamattoman arvokkaana ja haluaa tulla heille Isäksi.
Poikaan
Jumalalla on Poika, joka on ikuisesti ollut Isän luona ja joka on yhtä paljon Jumala kuin Isänsäkin. Tämä Jumalan Poika tuli ihmiseksi ja sai nimen Jeesus. Hän esitteli meille, millainen Isä on. Hän näytti, miten Jumalan lapset voivat elää. Hän valmisti pelastuksen, jotta meistä voisi tulla sellainen kuin Hän on. Jeesus on ainoa tie Isän luo, eikä pelastusta ole ilman Jeesusta.
Pyhään Henkeen
Pyhä Henki on Jumalan Henki, joka on tullut jokaiseen Jumalan lapseen asumaan. Hän on elävä Persoona, joka auttaa tuomaan käytäntöön sen, mitä me Jumalan lapsina olemme. Hän on voima korkeudesta, jotta voimme todistaa Jeesuksesta sekä sanojen että ihmeiden kautta.

Jeesuksen sankarit with <3

Jeesuksen sankarit with <3