Katuraportit

Mitä tapahtuu, kun tavalliset Jeesuksen seuraajat lähtevät kaduille kohtaamaan ihmisiä Jumalan rakkaudella? Jeesuksen mukaan Hänen seuraajansa voivat parantaa sairaita, mutta toimiiko se ihan oikeasti? Laitetaan asia testiin ja katsotaan millaisia reaktioita saadaan, kun kyselemme tuntemattomilta ihmisiltä, onko heillä kipuja tai sairauksia, joista haluavat parantua. Nää tekstit ei jätä kylmäksi!
Perjantai3.2.2017

Jumalan lasten on hyvä tehdä hyvää

Jeesus parantaa monta kipua ja vaivaa. Erään niska parantuu lyhyestä rukouksesta. Toisen nilkkakipu häviää silmänräpäyksessä. Tapaamme myös nälkäisen porukan nuoria, joille päätämme ostaa pientä purtavaa. Jumalan lapset on luotu hyviä tekoja varten, jotka tuovat Jumalalle kunniaa!

Lue lisää
Perjantai9.9.2016

Tuomaksen ensiaskeleet sairaiden parantamiseen

Tuomas tuli Tampereelle harjoittelemaan ihmisten kohtaamista ja sairaiden parantamista kaduilla. Heti alussa erään narkomaanin kädestä lähtee murtuman aiheuttamat kivut. Sitten tulee Tuomaksen vuoro ja Jumala parantaa hänen kauttaan useita. Erään polvi parantuu hetkessä, mutta toisen selkä vaatii sinnikkyyttä!

Lue lisää
Perjantai2.9.2016

Kaksi viikkoa sitten kastettu parantaa sairaan

Kaksi viikkoa sitten kaksi naista otti kasteen Kristukseen! Ensin eräs meistä kastoi heistä toisen, ja sitten heti oman kasteensa jälkeen tämä kastoi ystävänsä. Nyt toinen heistä lähtee ensi kertaa kaduille kanssamme ja saa heti nähdä Jumalan parantavan hänen kauttaan!

Lue lisää
? ? ?
? ? ?

Miksi tästä välistä puuttuu paljon katuraportteja?

Kaduilla ollaan käyty ja kaikkea jännää on tapahtunut, mutta katuraportteja ei olla julkaistu pitkään aikaan... Syy tähän on siinä, että sivuston ylläpito on yhden henkilön vastuulla ja vapaa-aika on hyvin rajallista. Asioiden tekeminen on tärkeämpää kuin niistä kertominen. Katuraportteja on kuitenkin "pöytälaatikossa" vaikka kuinka paljon, ja niitä julkaistaan pikku hiljaa.
Perjantai24.10.2014

Jumalan rakkaus murtaa ennakkoluulot

Ensin parantuu peukalo ja selkäkipu. Sitten tapaamme kaksi tyttöä, joista toisella on kipeä kurkku ja toisella vahvat ennakkoluulot. Jeesus parantaa kurkun ja ennakkoluulot murenevat, kun he huomaavat meidän oikeasti välittävän heistä. Jumalan rakkaus saa murtautua läpi ja ilta päättyy halaukseen.

Lue lisää
Lauantai18.10.2014

Jumala tietää kaiken ja parantaa leikatun polven

Jumala tahtoo ihmisten parantuvan vielä enemmän kuin me itse. Tämä totuus käy hyvin selväksi, kun tapaamme selkävaivoista kärsivän tytön. Hän kokee Jumalan voiman ja saa avun selkäänsä, mutta Jumala ei jätä tilannetta siihen. Jumala parantaa myös hänen polvensa, josta tyttö ei puhunut mitään!

Lue lisää
Perjantai10.10.2014

Voiko Jumala parantaa kengän kautta?

Kohtaan paljon nuoria Keskustorin seudulla ja moni heistä haluaa rukousta. Pyhä Henki koskettaa heitä ja erään rystynen parantuu. Koskikeskuksessa tapaan pojan, jonka jalka oli tullut kipeäksi taekwondossa. Mutta miten kengän kärjestä voi lähteä Jumalan parantava voima?

Lue lisää
Perjantai26.9.2014

Myrskyinen ilta ja Jumalan ihme bussipysäkillä

Lähdemme kohtaamaan ihmisiä sadetta ja kovaa tuulta uhmaten. Meitä pilkataan Jeesuksen nimen tähden, mutta Jeesus parantaa siitä huolimatta. Illan mielenkiintoisin tilanne tapahtuu bussipysäkillä, jossa Jumalan ihme saa nuoret tuijottamaan silmät pyöreinä!

Lue lisää
Lauantai20.9.2014

Ilta venyy, selkä parantuu ja polvet rutisee

Ilta venyy pitkäksi Tampereen kaduilla, kun Jumala tekee ihmeitä toisensa perään. Pyhä Henki koskettaa epilepsiakohtauksia saanutta tyttöä ja miehen selkä parantuu mielenkiintoisella tavalla. Illan päätteeksi erään pojan polvissa tapahtuu jotain todella erikoista!

Lue lisää
Lauantai20.9.2014

16-vuotias Ella oppii parantamaan sairaita

Ella ottaa meihin yhteyttä Facebookin kautta ja pyytää päästä mukaan kaduille. Ensin opetamme parantamisen perusteet lyhyesti ja sitten lähdemme liikkeelle oppimaan käytännössä. Tapaamme ison porukan varhaisteinejä, joista moni parantuu Ellan kautta. Kunnia Jumalalle!

Lue lisää
Perjantai19.9.2014

Jumalan voima ja läsnäolo koskettaa ihmisiä

Moni saa kokea Jumalan konkreettisen voiman, kun kiertelemme Tampereen keskustassa todistamassa Jeesuksesta. Eräs mies tuntee Jumalan rakkauden kosketuksen niin voimakkaasti, että hän alkaa nauraa ääneen. Pyhä Henki on uskollinen auttaja!

Lue lisää
Sunnuntai14.9.2014

Lämmin kohtaaminen iltakävelyllä

Olen pimeänä sunnuntai-iltana kävelyllä ja näen noin 40-vuotiaan miehen istumassa yksin penkillä. Päätän mennä juttelemaan hetkeksi. Lopuksi saan myös rukoilla hänen puolestaan. Aivan mahtavaa, miten Jumalan käytössä voi olla missä ja milloin vain. Me ollaan maailman valo!

Lue lisää
Perjantai5.9.2014

Nuori mies menettää tajunsa kesken rukouksen

Noin kolmen tunnin katurukoilun jälkeen ilta muuttuu dramaattiseksi. Olen jo lähdössä kotiin päin, kun näen todella päihtyneen miehen, jonka puolesta saan rukoilla. Rukouksen aikana häneltä kuitenkin alkaa kadota tietoisuus. Lopulta hän menettää tajunsa kokonaan.

Lue lisää
Perjantai5.9.2014

Krishnan palvelija kohtaa Jumalan lapsen

Näen miehen, joka on jakamassa Krishna-liikkeen materiaalia. Hänen päivänsä saa yllättävän käänteen, kun kysyn, onko hänellä mitään kipuja tai sairauksia. Miten kohdata ihmisiä toisista uskonnoista? Miten raamatullinen kristinusko eroaa muista uskonnoista?

Lue lisää
Perjantai22.8.2014

Pyhän Hengen temppelit

Jumala johdattaa meidät kahden 16-vuotiaan tytön luo. Toinen heistä saa kosketuksen Jumalalta, kun Pyhä Henki tekee jotain yllättävää! He saavat kuulla Jeesuksen seuraamisesta ja Pyhästä Hengestä. Miten meistä tulee Pyhän Hengen temppeleitä ja mitä se tarkoittaa?

Lue lisää
Lauantai16.8.2014

Miehestä lähtee riivaajia Jeesuksen nimessä

Mies tulee pyytämään meiltä tulta tupakkaan. Sitten hän yrittää polkaista pyörällään matkaan, mutta kaatuu eteemme, koska on sen verran humalassa. Talutamme hänet lähistölle istumaan ja hän alkaa jutella Benjaminin kanssa. Yhtäkkiä kuuluu brutaali karjaisu!

Lue lisää
Perjantai15.8.2014

Omia ajatuksia vai tiedon sanoja?

Tiedon sanat on työkalu ihmisten auttamiseen. Pyhä Henki antaa niitä, jotta Jumala voisi kohdata ihmistä jollain elämänalueella. Tällä kertaa tiedon sana avaa mahdollisuuden rukoilla henkilön sairauden puolesta ja hän tuntee Jumalan voiman kosketuksen! Haluatko sinä saada tiedon sanoja?

Lue lisää
Lauantai9.8.2014

Pitkään vaivannut polvikipu häviää

Tapaamme kaksi keppipotilasta, joista toinen saa helpotusta vaivaansa. Muutama muslimi saa nähdä, kun Jeesuksen nimessä lyhyempi jalka pitenee. Lopuksi kohtaamme miehen, jonka polvessa on noin seitsemän kuukautta vaivannut rasitusvamma. Jeesus koskettaa häntä ja kipu väistyy kokonaan!

Lue lisää
Perjantai8.8.2014

Voiko metalli kadota polvesta?

Jumala parantaa ja Pyhä Henki antaa tiedon sanoja, kun tavalliset Jeesuksen seuraajat suuntaavat Tampereen kaduille perjantai-iltana. Tapaamme afrikkalaisen miehen, jonka polviin on laitettu metallia kaksi viikkoa aiemmin tehdyssä leikkauksessa. Mitä ihmettä rukouksen aikana tapahtuu?

Lue lisää
Sunnuntai3.8.2014

Onko jännitys este parantumiselle?

Näen ruokakaupassa miehen, jolla on käsi kipsissä. Jännitys yllättää, mutta päätän toimia siitä välittämättä. Miten jännitykseen tulisi suhtautua ja vaikuttaako se lopputulokseen? Onko Jumala riippuvainen itsevarmuudestasi?

Lue lisää
Lauantai12.7.2014

Ihmeiden ilta Tampereen kaduilla

Ilta venyy pitkäksi, kun Jeesus parantaa useita kipuja ja vaivoja Tampereen kaduilla. Esimerkiksi kaksi nilkkaa, kurkkukipu ja polvi parantuu yksinkertaisten käskyrukousten kautta Jeesuksen nimessä. Lopuksi Pyhä Henki antaa selkeän tiedonsanan, jonka ansiosta naisen niskajumi parantuu.

Lue lisää
Lauantai28.6.2014

Jumala parantaa kesken kauppareissun

Kauppareissulla vastaan tulee nainen, jolla on käsi kipsissä. Menemme juttelemaan ja kysymme kohteliaasti, mitä kädelle on tapahtunut. Nainen kertoo, että värttinäluu on murtunut ja kädessä on kipua kahdeksan verran asteikolla 0-10. Saamme luvan rukoilla ja hän kokee ihmeen!

Lue lisää
Perjantai13.6.2014

Jalkojen kasvattaminen lähtee käsistä

Nuorisokahvilasta tulee iso joukko nuoria katsomaan, pystyykö Jeesuksen seuraajat parantamaan sairaita. He saavat nähdä, kun Jeesus kasvattaa usean lyhyemmän jalan yhtä pitkäksi kuin toinen. On huippua, kun voi julistaa Jumalan ilosanomaa myös ihmeiden ja merkkien kautta.

Lue lisää
Perjantai23.5.2014

Lyhyempi jalka pitenee silmieni edessä!

Tapasin miehen, jonka toinen jalka oli lyhyempi kuin toinen. Hän joutui tästä syystä käyttämään erityistä kengänpohjallista ja kävelykeppiä. Olen Youtubesta nähnyt jalkojen pitenevän useita kertoja ja livenäkin vierestä pari kertaa, mutta nyt tuli ensimmäinen kerta vastaan itselle.

Lue lisää
Perjantai9.5.2014

Sininen lippis johdattaa Coffee Houseen

Tällä kertaa kaduille päästään lähtemään kuuden henkilön voimin, osa heistä ensikertalaisia. Ennen lähtöä rukoilemme ja Benjamin saa tiedonsanan sinisestä lippiksestä. Joskus Jumala voi antaa etukäteen jonkun asian, joka kannattaa pitää mielessä, koska sen kautta voi tapahtua jotain todella siistiä…

Lue lisää
Perjantai11.4.2014

Romanihaitaristi parantuu vaivoistaan

Tapaamme kadulla asuvan romanihaitaristin. Meillä ei ole yhteistä kieltä, mutta eleistä päätellen hänellä on kipua selässä ja polvissa. Rukoilemme hänen puolestaan ja Jeesus parantaa hänet. Tämän jälkeen paikalle tupsahtaa joukko nuorempia romaneja. He alkavat esitellä omia vaivojaan ja saamme rukoilla myös heidän puolestaan.

Lue lisää
Lauantai15.3.2014

Parantumisia ja tiedon sana

Oltiin Benjaminin kanssa kohtaamassa ihmisiä Tampereen keskustassa. Monenlaista tilannetta oli ja myös parantumisia. Erään tytön selkäkipu parantuu lyhyen käskyrukouksen jälkeen. Saan myös tiedonsanan rukoillessani erään ateistin puolesta, jolla ei ollut mitään sairauksia, mutta antoi luvan rukoilla yleisesti hänen puolestaan.

Lue lisää
Sunnuntai1.12.2013

Ensikertalaisia Hämeenkyröstä

Kaksi ensikertalaista Hämeenkyröstä lähtee kanssamme rukoilemaan ihmisten puolesta Tampereen keskustaan. Opetuslapseutamme heitä näyttämällä käytännössä, miten itse kohtaamme ihmisiä kaduilla. Moni ihminen saa kosketuksen Jumalalta. Hienon tilanne on se, kun Jeesus parantaa erään sikhi-miehen selän ja jalan!

Lue lisää
Perjantai20.9.2013

Jeesus parantaa nuorisokahvilan nurkilla

Lähdin perjantai-iltana ystäväni kanssa rukoilemaan sairaiden puolesta Tampereen keskustaan. Tapasimme ison joukon villejä teinejä nuorisokahvilan luona. Erään pojan varpaan parantumisen jälkeen moni tulee esittelemään vaivojaan ja Jeesus parantaa heidätkin.

Lue lisää
Sunnuntai14.7.2013

Tästä kaikki alkoi: Ensimmäinen katurukoilu!

Kello on 14:10 lämpimänä sunnuntaipäivänä, kun hyppäämme ulos bussista Tampereen keskustassa. Tätä ollaan pitkään odotettu. Markus, uusi ystävämme Rovaniemeltä saapui opastamaan minua ja vaimoani katurukoilussa. Hän on harrastanut kaduilla ihmisten kohtaamista useita kuukausia, joten kyseessä on jo vanha tekijä. Hän on nähnyt ihmisten parantuvan monista eri vaivoista.

Lue lisää