Lähdin lauantaina nuortenillan jälkeen Benjaminin kanssa pyörimään Tampereen kaduille. Tarkoitus oli mennä parantamaan sairaita ja julistamaan Jeesusta hetkeksi ennen illan futismatsia, mutta eihän me millään maltettu lopettaa. Lopulta oltiin liikenteessä noin puoli kahteen, kun oli niin siistiä.

Ensin parantui yhden tytön nilkka. Kipua oli nelosen verran asteikolla 0-10. Kaksi lyhyttä käskyrukousta Jeesuksen nimessä ja kipu oli kokonaan poissa! Toisella puolella tietä erään pojan kurkkukipu parani joko kokonaan tai osittain. Ensin hän sanoi, että helpotti vähäsen, mutta lähtiessään hän huikkasi ”Kiitos kurkkukivun parantamisesta!”, kun me oltiin jo juttelemassa muiden kanssa.

Sitten tavattiin noin seitsemän kaveruksen porukka jostain Street hockey -joukkueesta. Yhdellä heistä oli nivelsiteet venähtäneet, mistä johtuen nilkka ja akillesjänne oli kipeä. Se parantui, kun ihan lyhyesti käskettiin Jeesuksen nimessä. Ihmeen näkemisen jälkeen porukka kuunteli hiiren hiljaa, kun kerroimme ilosanomaa Jeesuksesta.

Samalla luoksemme tuli pikkusiskonsa kanssa tyttö, jonka nilkka oli parantunut aikaisemmin tien toisella puolella. He olivat jääneet seuraamaan meitä, koska olivat ihmeissään nilkan parantumisesta. He halusivat kuulla lisää, joten saimme vielä hetken aikaa todistaa heille Jeesuksen mahtavuudesta.

Seuraavaksi tavattiin pari nuorta naista ja kysyttiin, onko heillä kipuja tai sairauksia. Mitään ei ollut, mutta molemmilla heistä oli eripituiset jalat. Ensimmäisellä oli eroa selvästi yli sentin. Benjamin käski jalkaa kasvamaan Jeesuksen nimessä ja se kasvoi nopeasti yhtä pitkäksi kuin toinen! Nainen tunsi jalan pitenemisen fyysisesti, ja hänen ystävänsä seurasi vierestä.

Monesti jalan kasvaessa henkilöt ovat tunteneet omien sanojensa mukaan joko lämpöä, kihelmöintiä tai venymisen tunnetta. Se on hyvä merkki siitä, että jotain oikeasti tapahtui. Kannattaa myös pyytää joku ystävä seuraamaan aivan vierestä. Jos vielä haluaa vahvistusta asiaan, voi henkilöä pyytää nousemaan penkiltä ja ottamaan muutama askel, ja sitten tarkistaa jalkojen pituus vielä uudestaan. Todellinen ihme kestää kyllä tarkastelun.

Toisella naisella oli myös selvä pituusero jaloissa. Nyt hänen ystävänsä sai pidellä jalkoja ja me neuvoimme häntä, miten toimia. Molemmista kantapäistä tulee painaa tasaisesti eteenpäin, jotta jalat pysyvät varmasti paikoillaan. On myös erittäin tärkeää pyytää henkilöä istumaan täysin kiinni penkin selkänojassa ja aivan liikkumatta, jotta mittaus ja kasvu voidaan todeta luotettavasti. Sivusta katsellen käskimme jalkaa kasvamaan Jeesuksen nimessä. Jalka kasvoi hänen ystävänsä käsissä! Tämän lähempää ei Jumalan ihmettä pääse näkemään! Tästä syntyi tosi hyvä keskustelu. Heillä oli kysymyksiä kristinuskosta laidasta laitaan ja vastailimme parhaamme mukaan.

Sitten tavattiin porukka, jossa eräällä tytöllä polvikivun määrä oli 6. Hän oli kaatunut pyörällä. Yhdellä käskyrukouksella kipu meni nollaan! Mahtavaa Jeesus! Toisella oli ollut mykoplasma sekä paljon outoja sairauksia ja masennuksen kaltaista väsymystä melkein kaksi vuotta. Käskimme Jeesuksen nimesssä mykoplasmaa ja kaikkea vaivaa lähtemään. Selvästi tytön ulkoinen olemus muuttui! Hän alkoi nauraa ja iloa tuli sydämeen. Kerroimme Pyhästä Hengestä ja että Hän vaikuttaa mm. iloa ja rauhaa, jonka voi konkreettisesti tuntea.

Vielä yksi mahtava juttu tapahtui. Kävelin Hämeensiltaa pitkin ja yhtäkkiä mieleeni tuli ”olkapää”. Olin juuri ohittanut noin nelikymppisen naisen, joka seisoi kännykkää näpräten. Käännyin takaisin ja kysyin lupaa häiritä. Hänellä oli kuulemma ollut huono päivä ja hän vaikutti jotenkin ärtyneeltä. Kerroin, että olen parantamassa sairaita. ”Onko tää joku Jumala-juttu?” hän kysyi. Selitin, että joskus Jumala kertoo, mikä paikka jollain on kipeä, ja kysyin olkapäästä. Hän kertoi, että olkapäästä niskaan asti on niin kipeää, ettei pysty kääntämään päätä kokonaan sivulle. Sain luvan rukoilla.

Laitoin käden olkapäälle, ihan lyhyesti käskin olkapäätä parantumaan ja pyysin kokeilemaan. Nainen käänsi pään kokonaan sivulle ja liikutteli sitä ilman kipua! ”Sä et oo tosissas! Oikeesti! Siis oikeesti!!!” nainen hoki monta kertaa ja oli täysin hämillään. Sitten hän liikuttui ja itku kurkussa sanoi: ”Tää on mulle ihan liikaa”, ja käveli pois. Annoin hänen toipua hetken aikaa ja sitten menin juttelemaan lisää. Mahtavaa, miten Jumala halusi kohdata juuri tätä naista!

Kaikki kunnia näistä tapahtumista Jeesukselle! Hän on hankkinut jokaiselle uskovalle Jumalan pojan aseman, jotta me voidaan tehdä samoja tekoja, joita Jeesus teki!

Kaikki lukemasi on mahdollista sinullekin, jos olet Jumalan lapsi. Jokainen Jeesuksen seuraaja on kutsuttu yliluonnolliseen elämään. Pyhä Henki asuu sinussa ja tekee mahdolliseksi kaiken tämän, ja paljon enemmän! Kaikki kunnia Jeesukselle Kristukselle, jossa meidät on luotu uudeksi ihmiseksi.