Oltiin perjantaina kohtaamassa ihmisiä kauppakeskuksessa ja Jeesus paransi monta kipua ja vaivaa. Erään teinitytön polvessa oli kosketusarka kohta. Hän sai kokea, kun kipu lähti polvesta Jeesuksen nimessä. Hän paineli polvea ihmeissään eikä kipua enää löytynyt. Tämän seuraksena saimme kertoa hänelle ja kolmelle kaverilleen pelastuksesta Jeesuksen kautta.

Toisessa porukassa yhdellä tytöllä oli niska kipeä. Kosketus sormella ja muutaman sanan rukous avasi niskan ja kipu oli poissa! Tyttö reagoi sanomalla ”Mitä 💥☠️🔥…” ja poistui nopeasti paikalta. Myöhemmin hän todisti myös kavereilleen, kuinka niskassa ollut vaiva oli parantunut.

Samassa porukassa parani myös pojan mahakipu. Toisella oli rasituskipua polvissa, mutta niissä ei havaittu välitöntä muutosta parempaan.

Erään muslimin nilkkakipu lähti silmänräpäyksessä. Hän oli kiitollinen avusta. Myös kolme hänen ystäväänsä saivat todistaa tämän ihmeen ja kuulla elävästä Jeesuksesta.

Tapasimme muutaman maahanmuuttajan, joista kaksi sai kokea parantumista niskassa ja olkapäässä. Kielimuuri hankaloitti keskustelua, mutta Google Translaten avulla selvisi, että toinen heistä oli ottanut Jeesuksen vastaan omana pelastajanaan! Sitten hän soitti ystävälleen, joka osaa arabiaa ja suomea, jotta pystyimme vaihtamaan ajatuksia paremmin. Tästä tuli valtavan hyvä mieli.

Kohtasimme myös nälkäisen porukan nuoria, joille ostimme pientä purtavaa Mäkkäristä 🍔 🍟. Ruokaa odotellessa selitin heille uskosta Jeesukseen. Jeesus voi muuttaa ihmisen sydämen sellaiseksi, että hän tahtoo tehdä hyvää. Hyviä asioita voi tehdä ihan vain siksi, että se on oikein. Ja saahan siitä itsekin hyvän mielen.

Uusi Testamentti on täynnä kehotuksia tehdä hyvää. Siellä jopa opetetaan, että Jumalan lapset on uudestisyntymässä luotu hyviä tekoja varten.

Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa niitä hyviä töitä varten, jotka Jumala on ennalta valmistanut, vaeltaaksemme niissä.Ef.2:10
Niin loistakoon teidänkin valonne ihmisten edessä, että he näkisivät hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.Matt.5:16

Muitakin mukavia kohtaamisia oli. Kun tapasimme kaksi naista, toisesta heistä minulle tuli tuntemus, että kissat ovat hänelle todella tärkeitä. Kysyin asiasta, ja hän kertoi rakastavansa kissoja. 😻 Uskon, että Jumala antoi tämän tiedonsanan todistukseksi hänelle.

Lopussa tapahtui aika yllättävä asia. Nuori tyttö käveli luoksemme ja kysyi, voiko hän avautua eräästä asiasta. Hän ei näyttänyt tuntevan meitä, eikä tiennyt meidän olevan uskossa Jeesukseen. Kertoessaan kipeästä asiasta hän alkoi itkeä, ja me saimme lohduttaa ja rohkaista häntä. Hän antoi mielellään meidän myös rukoilla hänen puolestaan.

Näiden tekstien tarkoitus on tuoda kunniaa Jumalalle ja rohkaista muitakin Jeesuksen opetuslapsia tekemään samoin. Jos me pystymme tähän, niin pystyt sinäkin! 😇

[Jumala] tehköön teidät kykeneviksi kaikkeen hyvään toteuttaaksenne hänen tahtonsa. Hän vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle mieluista, Jeesuksen Kristuksen kautta. Hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti. Aamen.Hepr.13:21
Kaikki lukemasi on mahdollista sinullekin, jos olet Jumalan lapsi. Jokainen Jeesuksen seuraaja on kutsuttu yliluonnolliseen elämään. Pyhä Henki asuu sinussa ja tekee mahdolliseksi kaiken tämän, ja paljon enemmän! Kaikki kunnia Jeesukselle Kristukselle, jossa meidät on luotu uudeksi ihmiseksi.