Kaksi viikkoa sitten kaksi naista otti kasteen Kristukseen! Ensin eräs meistä kastoi heistä toisen, ja sitten heti oman kasteensa jälkeen tämä kastoi ystävänsä. Tänään toinen heistä lähti ensi kertaa kaduille kanssamme ja sai heti nähdä Jumalan parantavan hänen kauttaan!

Menimme isoon nuorten porukkaan: ”Morjesta. Me yritetään löytää joku, jolla on jokin kipu tai vaiva tällä hetkellä.” Hetken päästä 18-vuotias poika ilmoittautui ja kertoi olkapäänsä menneen pois sijoiltaan. Nyt se toki oli jo paikoillaan, mutta kättä nostaessa siinä tuntui edelleen kipua.

Laitoin käden olkapäälle ja sanoin: ”Kipu, lähde.” Poika kokeili kättä ja huomasi sen olevan parempi. Porukan huomio oli kiinnittynyt tilanteeseen. Kipua oli vielä vähän jäljellä, joten tein saman uudestaan: ”Kaikki loputkin kivut, lähtekää nyt.” Nyt käsi oli kokonaan kunnossa, ilman mitään kipua! Poika heilutti kättä ylös alas leveä hymy kasvoillaan ja ihmetteli monta kertaa ääneen: ”Mitä helv…” 🙊

Välittömästi tämän jälkeen eräs tyttö astui lähemmäksi ja kertoi selkävaivastaan. Nyt tuli ensikertalaisen vuoro tehdä samoin kuin oli nähnyt minun tekevän. Hän laittoi käden tytön selälle ja sanoi: ”Jeesuksen nimeen, kipu lähde.” Kipu lähti melkein kokonaan, ja toisen lyhyen lauseen jälkeen kipu oli täysin poissa! ”Tää ei oo totta. Tää ei oo totta.” tyttö toisteli samalla kun vakuutti kivun todella olevan poissa.

Parantumisten jälkeen selitimme tämän olevan sitä, mistä Raamatussa puhutaan, kun Jeesus paransi sairaita ja sitten lähetti opetuslapsensakin tekemään samaa. Juttelimme nuorten kanssa melko pitkään ja kerroimme Jeesuksesta ja pelastuksesta.

Se on niin mahtavaa, kun ensimmäisen kerran näkee jonkun parantuvan omien käsiensä kautta! Kysyin naiselta, että oliko se vaikeaa, ja vastaukseksi sain: ”No ei ollut.” Hän on aivan tavallinen, kaksi viikkoa sitten kastettu Jeesuksen opetuslapsi. Mutta Jumala on suuri ja Hänen Sanansa on totta.

Hän sanoi heille: ”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja saa kasteen, pelastuu, mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: Minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä. Jos he juovat jotakin kuolettavaa, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä tulevat terveiksi.” Kun Herra Jeesus oli puhunut heille, hänet otettiin ylös taivaaseen ja hän istuutui Jumalan oikealle puolelle. Opetuslapset lähtivät ja saarnasivat kaikkialla. Ja Herra toimi yhdessä heidän kanssaan vahvistaen sanan sitä seuraavien merkkien kautta.Mark.16:15-20
Kaikki lukemasi on mahdollista sinullekin, jos olet Jumalan lapsi. Jokainen Jeesuksen seuraaja on kutsuttu yliluonnolliseen elämään. Pyhä Henki asuu sinussa ja tekee mahdolliseksi kaiken tämän, ja paljon enemmän! Kaikki kunnia Jeesukselle Kristukselle, jossa meidät on luotu uudeksi ihmiseksi.