Lähdimme tuttuun tapaan perjantaina kohtaamaan ihmisiä Tampereen keskustaan. Asematunnelissa eräs humaltunut mies tuli pyytämään meiltä rahaa, jotta saisi junalipun Nokialle. Huomasin, että hänellä on jokin tukiside nilkassa. Oli kuulemma nivelsiteet menneet rikki. Pari kertaa käskimme jalkaa parantumaan. Seuraava Nokialle menevä juna näytti lähtevän vasta aamukahdeksalta, joten päätin hakea hänelle rahaa bussilippuun. Takaisin tullessa näin Benjaminin ja Jonin rukoilevan miehen käden puolesta, joka oli turvonnut. Turvotus laski selvästi, eikä iho ollut enää niin pinkeänä kuin aluksi!

Kysyin mieheltä, haluaisiko hän päästä alkoholista vapaaksi. Hän vastasi, että siinä on Jumalallakin tekemistä, mutta saatiin silti lupa rukoilla. Käskimme Jeesuksen nimessä alkoholismin henkeä ja viinan himoa lähtemään hänestä. Jotain alkoi tapahtua. Mies alkoi pikku hiljaa lyyhistyä ja lopulta häneltä lähti jalat alta. Rukoiltiin vielä hetki, mutta sitten tuli vartija paikalle ja jouduttiin lopettamaan.

Saattaessamme miestä ulos asematunnelista hän sanoi, ettei hänelle ole koskaan tapahtunut tällaista. Kun annoin hänelle viisi euroa bussirahaa, hän liikuttui ja halasi. Sanoin, että ”Jeesus rakastaa sua”, johon mies totesi, että taidan kyllä alkaa rakastaa takaisin päin. Lopuksi hän vielä kokeili jalkaansa. Se vaikutti nyt olevan hyvässä kunnossa, koska hän hyppi koko painollaan tasajalkaa eikä se näyttänyt tekevän kipeää. Kiitos Jeesus!

Keskustorilla tapasin miehen, jonka toinen jalka oli lyhyempi kuin toinen. Hän joutui tästä syystä käyttämään erityistä kengänpohjallista ja kävelykeppiä. Olen Youtubesta nähnyt jalkojen pitenevän useita kertoja ja livenäkin vierestä pari kertaa, mutta nyt tuli ensimmäinen kerta vastaan itselle. Tein vain samalla tavalla kuin olen nähnyt muidenkin tekevän. Miehen istuessa mittasin jalat kantapäistä ja käskin lyhyempää jalkaa kasvamaan Jeesuksen nimessä. Yhtäkkiä silmieni edessä JALKA ALKOI KASVAA ja se piteni yhtä pitkäksi kuin toinen! Mitä ihmettä?! Tämän näki lähietäisyydeltä kaksi muutakin henkilöä.

Viikon päästä tapasin miehen uudestaan kaupungilla. Hän kertoi, että kävely sujuu nyt paremmin, eikä hän enää tarvitse kävelykeppiä! Kunnia Jumalalle!

Tätä kävelykeppiä ei enää tarvita!

On muuten yllättävän yleistä, että ihmisillä on toinen jalka lyhyempi kuin toinen (joko syntymästä asti tai jostain onnettomuudesta johtuen). Jos sinulle tulee tällainen tilanne vastaan, niin rukoile vain rohkeasti, koska tämä on ihan yhtä helppo tapaus Jumalalle kuin mikä tahansa muukin parantuminen.

Pari käytännön vinkkiä: Pyydä henkilö istumaan tuoliin niin perälle kuin mahdollista, jotta jalkojen pituuksia voi luotettavasti vertailla. Nosta jalat suoraksi ja varmista, että henkilö istuu aivan suorassa. Laita kantapäät yhteen, koska näin jalkojen mahdollisen pituuseron näkee hyvin. Sitten paina (esimerkiksi peukaloilla) lujaa molempia kantapäitä eteenpäin, ettei tule sellaista vaikutelmaa, että vetäisit kenkää tai muuten huijaisit. Pyydä joku ”puolueeton” silminnäkijäksi todistamaan ihmettä ja sano näin: ”Jeesuksen nimessä mä käsken, oikea/vasen jalka, kasva!” Sitten vain katso ja ihmettele, mitä Pyhä Henki tekee!

Kaikki lukemasi on mahdollista sinullekin, jos olet Jumalan lapsi. Jokainen Jeesuksen seuraaja on kutsuttu yliluonnolliseen elämään. Pyhä Henki asuu sinussa ja tekee mahdolliseksi kaiken tämän, ja paljon enemmän! Kaikki kunnia Jeesukselle Kristukselle, jossa meidät on luotu uudeksi ihmiseksi.