Lähdettiin taas liikkeelle ja tavattiin kolme nuorta, joilla ei ollut mitään vaivoja. Benjamin (17 v) sai kuitenkin useita tiedon sanoja heistä. Pyhä Henki antoi tiedon, että poika pelaa jääkiekkoa ja vielä tarkennuksen, että hän pelaa vasenta laitaa. Sitten tuli tiedon sanat lukemisesta ja musiikista: toinen tytöistä myönsi pitävänsä paljon lukemisesta ja toinen musiikista. Näiden kautta saatiin todistaa Jumalasta, joka tietää heistä kaiken ja välittää heistä. Kerroimme myös erilaisia parantumistodistuksia kaduilta.

Myöhemmin tavattiin mies, joka kertoi hänellä olevan erikokoiset jalkaterät. Käskin Jeesuksen nimessä pienempää jalkaterää kasvamaan yhtä isoksi kuin toinen. Mies sanoi huomaavansa mahdollisen muutoksen vasta myöhemmin. Kun käänsin katseeni hänen ystäväänsä, niin samalla hetkellä mieleeni juolahti ”päänsäryt ja migreeni”. Se oli sellainen voimakas yhtäkkinen ajatus. Kysyin: ”Saatko sä toistuvasti päänsärkyjä tai migreenejä?” Hän vastasi ”Joo?” sellaisella äänenpainolla ja ilmeellä, että ”Mistä sä oikein tiesit?!” Kerroin hänelle tiedon sanoista.

Monesti Pyhä Henki antaa tiedon sanoja, jotta Jumala niiden kautta voisi kohdata ihmisen tarpeen. Tämä oli nytkin avain siihen, että sain luvan rukoilla tämän henkilön puolesta. Laitoin käden hänen päänsä päälle ja käskin migreenejä ja päänsärkyjä lähtemään Jeesuksen nimessä. Hän alkoi tuntea lämpöä päässään! Kerroin sen olevan yleinen tuntemus Jumalan voimasta, kun Hän parantaa. Lämpö tuntui myös sen jälkeen, kun olin nostanut käteni ilmaan pään yläpuolelle. Hyvästi migreenit Jeesuksen nimessä! Kiitos Pyhä Henki!

Meidän kokemuksen mukaan tiedon sanat tulevat monesti melko luonnollisesti. Joskus tiedon sana saattaa jopa tuntua ihan omalta ajatukselta. Kannattaa aina sanoa tämä ajatus ääneen, koska vain sitä kautta voi harjaantua tunnistamaan oikea tiedon sana omien ajatusten joukosta. Sinun täytyy olla valmis myös mokaamaan, jotta voit kehittyä tiedon sanoissa.

Pyhä Henki antaa tiedon sanoja kohtaamiasi ihmisiä varten, ei sinua varten. Tiedon sanat on työkalu ihmisten auttamiseen. Tärkeää on siis keskittyä juuri sillä hetkellä edessäsi olevaan ihmiseen ja välittää hänestä. Silloin Jumalan on helpompi toimia kauttasi.

Tiedäthän, ettei sinun tarvitse olla mitenkään erikoinen uskova, jotta voisit saada tiedon sanoja? Ei mekään olla sen erikoisempia! Me vain ollaan ehditty harjoittelemaan vähän kauemmin. Rohkeasti siis eteenpäin, Pyhä Henki haluaa käyttää myös sinua!

Muuten, Laura (27 v) oli tänään ihan ekaa kertaa mukana ja pääsikin pian parantamaan Jeesuksen nimessä. Eräällä miehellä oli sormessa jonkinlaista vaivaa, jonka tuntee sormea taivuttaessa. Lyhyen rukouksen jälkeen sitä ei enää löytynyt, vaikka hän pitkään kokeili sormea ja vertaili sitä toisen käden sormeen!

Pari-kolme kertaa mukana ollut Sini (16 v) sen sijaan pääsi tänään ensimmäistä kertaa näkemään, kun hänen rukouksensa kautta lyhyempi jalka pitenee yhtä pitkäksi kuin toinen! Jokainen Jumalan lapsi pystyy tähän, koska sama Pyhä Henki asuu meissä kaikissa!

Kaikki lukemasi on mahdollista sinullekin, jos olet Jumalan lapsi. Jokainen Jeesuksen seuraaja on kutsuttu yliluonnolliseen elämään. Pyhä Henki asuu sinussa ja tekee mahdolliseksi kaiken tämän, ja paljon enemmän! Kaikki kunnia Jeesukselle Kristukselle, jossa meidät on luotu uudeksi ihmiseksi.