Videot

Ympäri maailmaa Jeesuksen seuraajat postaavat kuvaamiaan parantumisvideoita Youtubeen. Me poimimme sieltä parhaat ja lisäämme ne tänne. Täältä löydät videolle dokumentoituja parantumisia sekä käytännöllistä opetusta parantumisesta ja Jumalan valtakunnasta.

Nuoren miehen ensikosketus katurukoiluun

Evankeliointi ja sairaiden parantaminen tuo valtavan ilon ja antaa erityisellä tavalla potkua uskonelämään. Katso nuoren miehen ensimmäiset ihmeet kaduilla!

Parantumisihmeet Ruotsissa: Eskilstuna

Peter Ahlman opettaa ruotsinsuomalaista seurakuntaa parantamaan Jeesuksen nimessä. Videolla tapahtuu yli 15 parantumista ja mukana on huikeita reaktioita!

Nainen nousee pyörätuolista!

Pete Cabrera Jr rukoilee naisen puolesta, joka on pyörätuolissa erittäin kivuliaan polvivaivan takia. Hän odottaa leikkausta, mutta Jeesus ehtii ensin!

Koditon mies kokee Jumalan rakkauden

Pete Cabrera Jr rukoilee miehen puolesta, jonka toiseen silmään palautuu näkö. Hän kohtaa myös kodittoman miehen, joka saa todellisen kosketuksen Jumalalta!

Jumalan lapset saavat miehen kyyneliin

Kaksi miestä oppii parantamaan sairaita Pete Cabrera Jr:n johdolla. On mahtavaa, kun tavallinen uskova ymmärtää identiteettinsä ja asemansa Jumalan lapsena.

Ihmeitä New Yorkin Times Squarella

Tanskalainen Torben Søndergaard rukoilee ihmisten puolesta New Yorkin Times Squarella. Useita parantumisihmeitä tapahtuu ja moni saa kohdata elävän Jumalan!

Kuinka lähestyä tuntemattomia ihmisiä?

Tom Loud antaa hyviä käytännön vinkkejä, kuinka lähestyä tuntemattomia ihmisiä ja pyytää lupaa rukoilla heidän puolestaan. Vastauksia yleisiin kysymyksiin!