Pete Cabrera Jr näkee naisen, jonka selkäkivusta Pyhä Henki antaa tiedon sanan. Pete saa luvan haastatella naista videolle.

Sitten Pete tekee jotain yllättävää. Hän vain seisoo naisen vieressä luottaen siihen, että Jumala parantaa selän täysin ilman rukousta! Tämän hän tekee osoittaakseen, ettei ole olemassa jotain tiettyä kaavaa, jota noudattamalla ihminen parantuu.

Nainen ällistyy ja liikuttuu, kun voimakas selkäkipu onkin yhtäkkiä kokonaan poissa! Pete todistaa hänelle Jumalan rakkaudesta ja hyvyydestä, joka vetää ihmisiä parannuksen tekoon.

Ihmisellä on taipumus tehdä kaikesta jäykkää ja kaavamaista. Jumala on kuitenkin valtavan luova, ja Jumalan lapsina mekin saamme käyttää luovuutta. Sairaita voi siis parantaa monella eri tavalla.

Jumala tahtoo aina parantaa. Jos uskomme tämän ja päätämme totella Jeesuksen käskyä parantaa sairaat, Pyhä Henki on valmis toimimaan Auttajana ja Jumalan voimana, jotta tehtävä saadaan suoritettua. Itse asiassa Pyhä Henki on niin mahtava, että Hän kunnioittaa meidän valitsemaa tapaa parantaa.

Jeesus paransi monella eri tavalla, ja mekin saamme parantaa monella eri tavalla. Mitään kaavaa ei ole! Jumalaa ei tarvitse taivutella parantamaan hienojen sanojen kautta. Yksinkertainen luottamus Häneen riittää!

Jeesus on kantanut kaikkien ihmisten kaikki sairaudet aivan samalla tavalla kuin Hän on kantanut kaikkien ihmisten kaikki synnit. Mutta kuinka he voivat pelastua, ellei kukaan kerro? Tai kuinka he voivat parantua, ellei kukaan mene ja kohtaa sairasta?

Tämä ei ole monimutkaista, jos vain suostut luottamaan Jumalaan yksinkertaisella uskolla. Hylkää monimutkainen teologia ja tekosyyt — Pyhä Henki on puolellasi!

Kun tulette kaupunkiin, jossa teidät otetaan vastaan, syökää, mitä teille tarjotaan, parantakaa siellä olevat sairaat ja julistakaa: ’Jumalan valtakunta on tullut teitä lähelle.’Luuk.10:8-9
Jos te rakastatte minua, te pidätte minun käskyni. Ja minä rukoilen Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan [Auttajan] olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti, Totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, sillä se ei näe eikä tunne häntä. Mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän luonanne ja on teissä.Joh.14:15-17
Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teidän päällenne, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka.Apt.1:8